ساخت وبلاگ خرید از بانه گیربکس اتوماتیک تاچ ال سی دی سامسونگ کولرگازی گری یخچال بوش خرید کپسول آتش نشانی زبان بازرگانی لوازم خانگی طراحی بنر متحرک هاست سی پنل ماشین ظرفشویی ال جی ماشین لباسشویی ال جی خرید تلویزیون کولرگازی میتسوبیشی نمونه سوال امتحانی لوازم جانبی سامسونگ لوازم جانبی اپل لوازم جانبی هواوی خرید اینترنتی محل تبلیغات شما
معرفی انواع ویزای شینگن

وبلاگ مطالب جالب و سرگرمی

معرفی انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن از ویزاهای پر کاربرد برای انواع مسافرت در 26 کشور حوزه شینگن است. مدت اقامت، نوع اقامت و هدف سفر در منطقه شینگن در انواع ویزای شینگن متفاوت است و برای هر هدفی ویزای مختلفی صادر می شود. براساس نوع ویزایی که توسط سفارت هر کشور عضو شینگن صادر می شود، محدودیت های مختلفی وجود دارد که برای هر ویزای خاص مطابق با ماهیت مسافرت و سایر شرایط اعمال می شود. برای اخذ ویزای شینگن نیاز آشنایی با انواع ویزا دارید تا بتوانید با توجه به هدف سفرتان برای ویزای مناسب اقدام کنید. در این مطلب به انواع ویزای شینگن وکاربردهای آنها پرداخته می شود.

ویزای شینگن

ویزای اتحادیه شینگن (usv)
ویزای اتحادیه شینگن که ویزای کوتاه مدت نیز نامیده می شود، یک مجوز برای ورود به کشور مورد نظر و اقامت است و اجازه اقامت در کشور صادر کننده ویزا و سایر کشور های شینگن را می دهد. مدت اقامت در منطقه شینگن با ویزا اتحادیه حد اکثر 90 روز در یک دوره شش ماهه که از تاریخ ورود به کشور در نظر گرفته می شود. یعنی فرد از ابتدای ورودش به یکی از کشورهای شینگن تا شش ماه بعد از آن حداکثر 90 روز اجازه ماندن در کشور های شینگن را دارد که به قانون 90/180 معروف است. ویزای اتحادیه شینگن بر اساس هدف مسافرت به دو نوع A و C تقسیم می شود.
ویزای شینگن نوع A
ویزیا نوع A ویزای حمل ونقل هوایی است که به دارنده آن اجازه می دهد تا از طریق فرودگاه های بین المللی واقع در منطقه شینگن برای مسافرت هوایی خود استفاده کند و لزومی ندارد که مقصد سفرش کشورهای شینگن باشد. در واقع ویزای حمل ونقل هوایی برای مسافرت هوایی شهروندان غیر منطقه شینگن که از فرودگاه های منطقه شینگن برای تغییر پرواز و ادامه سفر خود استفاده می کنند الزامی است.
ویزای شینگن نوع C
ویزای شینگن نوع C یک نوع ویزای کوتاه مدت است که به دارنده آن اجازه اقامت در منطقه شینگن را برای یک بازه مشخص می دهد که با توجه به نوع ویزا ویزا مشخص می شود. با توجه به هدف اخذ ویزا، این نوع ویزا به سه دسته ویزای یکبار ورود، ویزای دوبار ورود و ویزای چند بار ورود تقسیم می شود.

ویزای یکبار ورود
ویزای شینگن یکبار ورود به دارنده آن اجازه می دهد تا در یک دوره زمانی مشخص فقظ یکبار وارد محدوده شینگن شود و این برای تمامی کشورهای شینگن حساب می شود. هنگای که صاحب ویزا از منطقه شینگن خارج شود دیگر اجاز هورود به محدوده شینگن را ندارد حتی اگر تعداد روزهایی که در منطقه شینگن گذرانده کمتر از روزهای مجاز اقامتش باشد. برخی از افراد ویزای یکبار ورود را اشتباه میگیرند و فکر میکنند اجازه ورود به یک کشور را دارند در صورتی که این اجازه مربوط به نوع کشور نیست بلکه یکبار اجازه ورود به منطقه شینگن را می دهد که به عنوان یک برچسب در ویزا مشخص می شود.
ویزای دوبار ورود
ویزای دوبار ورود همانند ویزای یکبار ورود که در بالا توضیح داده شده است، به همان شیوه اعمال می شود. تنها تفاوت بین ویزای یکبار ورود دوبار ورود این است که ویزای دوبار ورود به شما فرصتی می دهد که یکبار دیگر به منطقه شینگن بازگردید. همیشه در سفر به اروپا مواظب تعداد روزهای مجاز اقامت و کشورهای مجاز که در ویزا مشخص می شوند باشید. با ویزای دوبار ورود زمانی که برای بار دوم از منطقه شینگن خارج شدید، دیگر اجازه بازگشت ندارید حتی اگر اگر از روزهای اقامت شما باقی مانده باشد. اگر فردی چند بار ویزای دوبار ورود دریافت کرده باشد و میزان مسافرتش به منطقه شینگن زیاد باشد امکان دادن ویزیا چندبار ورود بیشتر می شود.

انواع ویزای شینگن

ویزای چندبار ورود
این نوع ویزا به دارنده آن اجازه ورود و خروج به منطقه شینگن را هر چند بار که فرد بخواهد می دهد. ویزای چندبار ورود شامل ویزای یک ساله، سه ساله و پنج ساله است.

ویزای چند بار ورود یک ساله: ویزای چند بار ورود را در صورتی می توانید اخذ کنید که نیاز به مسافرت زیاد و ورود و خروج در منطقه شینگن را داشته باشید و همچنین ویزای دوبار ورود را در اختیار داشته باشید. برای درخواست این ویزا باید ثابت کنید که مسافرتتان به منطقه شینگن زیاد است و دلیل مسافرت را توضیح دهید. این ویزا اجازه ورود نامحدود به منطقه در بازه مورد نظر را می دهد به شرطی که در این دوره مجموع اقامت فرد بیشتر از 90 روز نشود.

ویزای شینگن چند بار ورود سه ساله: این نوع ویزا به صاحب آن حق دسترسی و ورود به محدوده شینگن را تا چندین بار در طی سه سال می دهد. با این حال، حتی در این مورد، صاحب ویزا نمیتواند بیشتر از 90 روز در در یک دوره 180 روزه در منطقه شینگن بماند. و در صورت استفاده از 90 روز قبل از اتمام دوره شش ماهه، برای ورود مجدد باید تا شروع شش ماه بعدی صبر کند. اخذ ویزای سه ساله نیز نیاز به اثبات و دلیل برای اخد ویزا دارد.
ویزای چند بار ورود پنج ساله: ویزای 5 ساله به افرادی که به دفعات بسیاز زیاد به منطقه شنگن سفر می کنند اختصاص داده شده است مخصوصا برای افرادی که سفر تجاری و به قصد کسب و کار. انجام میدهند. این ویزا به شما اجازه می دهد تا در عرض پنج سال به 26 کشور اروپایی حوزه شینگن سفر کنید در صورتی که قانون 90/180 را نقض نکنید. سخت گیری بیشتری برای دادن این نوع ویزا اعمال میشود و نیاز به اثبات قوی تر و دلایل بیشتر از نیاز به این نوع ویزا دارد.
ویزای شینگن منطقه محدود(LTV)


این نوع ویزا به شما اجازه می دهد تا تنها در همان کشور شینگن که ویزا را صادر کرده اید مانند ویزای شینگن فرانسه یا در برخی موارد دیگر در کشورهای خاص شینگن که در هنگام درخواست ویزا مشخص شده است سفر کنید. به غیر از کشور های مشخص شده در ویزا با این نوع ویزا نمیتوان به سایر کشور های شینگن سفر کرد. این ویزا در شرایط خاص مانند اقدامات بشر دوستانه و یا به دلیل تعهدات بین المللی بین دو کشور صادر می شود وبرای افرادی که مدارک و الزامات کامل برای اخذ ویزا ندارند یا در موارد اورژانسی صادر می شود.


ویزای شینگن ملی
ویزای ملی که ویزای نوع D نامیده میشود، برای افراد خاصی که برای تحصیل، کار یا اقامت دائم در کشورهای شینگن درخواست می دهند اعطا میشود. ویزای ملی همچنین می تواند یک مجوز ورود برای افرادی باشد که نیاز به اقامت در کشور عضو شینگن را برای یک دوره زمانی خاص و برای یک هدف خاص دارند و پس از آن به کشور خود بازگردانده می شوند. ویزای چند ملیتی نیز برای افراد خاصی اعطا می شود و اجازه می دهد که صاحب آن به داخل کشور مورد نظر و سراسر منطقه شینگن بدون نیاز به ویزا اضافی سفر کند.
شرایط اخذ ویزای شینگن چند ملیتی
برای دانشجویان بین المللی که شروع به تحصیل کامل در یکی از کشورهای شینگن کرده اند و دوره تحصیلشان بیشتر از یک سال باشد
برای افرادی که یک شغل آموزشی در موسسه های تحققاتی معتبر مانند دانشگاه ها در کشور های شینگن دارند و اعضای خانواده آنها
افرادی که در حوزه های ورزشی یا هنری موارد دیگر حرفه ایی و با تجربه هستند و با هدف انتقال تجربه های خود به کشورهای شینگن سفر میکنند.
موارد اضطراری که وضعیت پزشکی فرد جوری باشد که امکان ترک کشورهای شینگن را نداشته باشد.

انواع ویزای شینگن با توجه به هدف سفر
موارد گفته شده انواع ویزا را بر اساس میزان اقامت و تعداد ورود و خروج فرد تقسیم بندی کرده بود. فردی که قصد اخذ ویزای شینگن را دارد باید هدف خود از مسافرت به منطقه شینگن را توضیح دهد. اهداف دریافت ویزای شینگن موارد زیر است.
حمل ونقل هوایی: برای استفاده از فرودگاه های بین المللی منطقه شینگن و رفت و آمد هوایی در کشورهای حوزه شینگن و خارج از آن.
حمل و نقل دریایی: برای دریانوردان که قصد توقف در بنادر کشور های شینگن را دارند.
ویزای توریستی: یکی از معروف ترین انواع ویزا است که برای افرادی که قصد مسافرت تفریحی و توریستی به کشورهای شینگن را دارند.
اخذ ویزا برای دیدن خانواده و دوستان: افرادی که اعضای خانواده یا دوستانشان به صورت قانونی شهروند یکی از کشور های شینگن باشند، میتوانند برای دیدن خانواده و دوستان این نوع ویزا را دریافت کنند.
ویزا برای تجارت: بسیاری از افراد برای اهداف تجاری و کسب و کار قصد سفر به منطقه شینگن را دارند ویزای تجاری را درخواست میکنند.
ویزا برای ملاقات های رسمی: برای ملاقات های رسمی که از طرف یک شرکت افرادی را برای کارهای اداری و رسمی به منطقه شینگن میفرستند صادر میشود.
ویزای پزشکی: افرادی که برای اهداف پزشکی، درمان و عمل های جراحی نیاز به سفر به کشورهای حوزه شینگن دارند و باید دلیل پزشکی و مدارک پزشکی کاملی داشته باشند.
ویزای تحصیلی: برای اهداف تحصیلی در دانشگاه ها و کالج های منطقه شینگن و یا گذراندن دوره های تحصیلی که کمتر از سه ماه باشد صادر میشود.
ویزا برای رویداد ها و همایش ها: برای افرادی که جهت شرکت در رویدادهای فرهنگی، ورزشی یا هنری در کشورهای شینگن را دارند. خود فرد باید جزئی از همایش باشد و فقط بازدید کننده نباشد و برای شرکت در رویداد دعوت شده باشد.
اگر قصد سفر به کشور های منطقه شینگن با اهدافی به غیر از اهداف بالا را داشته باشید باید درباره دلیل سفر خود به صورت خلاصه توضیح دهید.

منبع:http://vakil-visa.com

+ نوشته شده در سه شنبه 14 آبان 1398ساعت 11:29 توسط علی حاتمی | | تعداد بازدید : 0


web statistics